Covid-19

Vi har ingen restriktioner vedrørende møder  med ofre i Offerrådgivningen i Nordjylland, bortset fra at vi vurdere fra henvendelse til henvendelse om det er forsvarligt at mødes og hvordan. Et eventuelt personligt møde aftaler du med den rådgiver du får kontakt med, eller du kan henvende dig i vores rådgivningscenter, Vor Frue Plads 6, 9000 Aalborg, i tidsrummet 18-07.
Vi har naturligvis stadig døgnåben på vores telefoner, hvor vi tilbyder samtaler til ofre, vidner og pårørende, der har været udsat for kriminalitet og ulykker.
Du kan døgnet rundt ringe til os på telefon ‪72 19 36 60.
Al hjælp er gratis, du kan være anonym og vi har tavshedspligt. Alle vores rådgivere er uddannede og har erfaring med at rådgive mennesker i krise.

Henvendelser med ønske om bistand af en offerrådgiver og spørgsmål vedrørende ulykker og forbrydelser bedes rettet til en offerrådgivning nær dig – se oversigten her https://offerraadgivning.dk/kontakt/

Du kan også kontakte Offerrådgivningen ved at udfylde formularen på denne side, og vi vil snarest besvare din henvendelse. Postnummer og by skal vi bruge til at sætte dig i kontakt med den nærmeste Offerrådgivning.